Aquasprite Theme Demo

Banner Ma'ruf Club

13 May 2009 , Posted by Syaheed at Wednesday, May 13, 2009


Salam optimis buat semua,

Sekadar ingin berkongsi design ringkas banner pimpinan Ma'ruf Club 08/09 UIAM yang akhirnya dapat di siapkan jua.Alhamdulillah.

Insyaallah, selepas ini penulis akan memberikan sedikit tumpuan kepada blog MC yang sedikit berhabuk dan bersarang dek kerana dah lama tak ter'update'.Di samping itu,penulis juga akan cuba sedaya upaya untuk meng'update' blog ini walaupun terpaksa mencuri masa.huhu..bak kata Kang Abik ( Habiburrahman ), nak jadi penulis yang berjaya,kena ada disiplin.huhu..disiplin yang macam mana?haa, itu yang kita tak tahu..(^_^)

p/s : diri semakin teruja dgn situasi politik malaysia yang semakin bercelaru ni.huhu

~Begin With the End of Mind~

Currently have 1 comments:

  1. inas says:

    so, which one is you. hehehe.

    dulu, di U, sy tak berpeluang nak ikot2 bnda2 mcm ni...
    or sy sndri yg x cari peluang tu agaknya? or peluang tu ade dpn mata, tp sy buat dek..?

    *sigh*