Aquasprite Theme Demo

Review on refererX

25 January 2009 , Posted by Syaheed at Sunday, January 25, 2009

anda nak tak kalau blog anda ramai traffic setiap hari??
anda nak tak blog anda ramai pengunjung??
pernah tak blog/web anda capai 1000 pelawat sehari??

HAA..posting kali ni saya nak promote satu software yang dapat membantu anda tingkatkan trafik tanpa anda perlu promote lebih2 atau tinggalkan pesanan di shoutbox..best kan??tak perlu bazirkan masa,tak perlu bazirkan wang dan macam2 lagi anda dapat berjimat jika anda miliki sofware ni..apa nama software tu?? .....refererX...tapi sebelum anda teruskan membaca,saya nak nasihatkan,kalau anda seorang yang tak nak tanggung risiko,penakut dan sbg nya,JANGAN baca lagi ayat seterusnya.sila close blog ni:)

saudara azlan,seorang yang pakar dalam membuat software ni telah mencipta software hebat ni untuk memudahkan kita dlm menambahkan trafik ke web atau blog kita tanpa perlu membazirkan banyak wang,masa dan tenaga..apa kelebihan software ni??argghhh,kalau nak tahu sangat kelebihan software ni,anda boleh rujuk sendiri di web dia di sini..bukan tak nak bagitau kat sini kelebihan dia,tapi tak larat nak taip,coz mmg banyak sangat kelebihan software ni..kalau anda seorang yang berfikiran jauh dan bijak,saya rasa anda akan pergi sendiri ke web tu untuk tahu lebih lanjut..lain lah kalau anda seorang yang takut menanggung risiko,tak berani berubah,dan malas membaca, saya tak galakkan anda untuk tahu lebih lanjut pasal software ni..k,malas dah nak taip byk2, boleh baca lagi disini..wassalam

Currently have 5 comments:

  1. Azizi says:

    wah menarik blog ni.. bookmark2 :)

  1. semoga kita semua selalu senantiasa dibawah lindungan Allah SWT.

  1. abung says:

    Terimakasih informasinya..., mudah2an software bermanfaat

  1. Uka says:

    Assalamu'alaikum,

    Apa kabarnya sobat??

    Saya tertarik dgn blog Anda, untuk itu saya bermaksud bisa saling bertukar link dgn blog Anda.

    Saya telah memasang link blog Anda di daftar "My Friends - Female" blog saya.

    Silahkan agar diperiksa, untuk peninjauan di http://ukafahrurosid.blogspot.com


    Wassalam,
    Uka Fahrurosid
    http://ukafahrurosid.blogspot.com